2022-02-07 07:46:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ma irányt adhatsz a saját jövődnek

Napi horoszkóp február 7-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint nem szereted, ha mások próbálnak meg irányítani, holott vannak helyzetek, amikor ez elkerülhetetlen. Ma úgy érzed, hogy a főnöködnél jobban átlátod a problémát. Oszd meg vele ezt a nézetedet! Vagy törj a helyére! De ez kétesélyes játszma.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Biztosan megvan rá az okod, hogy miért vártad olyan türelmetlenül ezt a mai napot. Az izgalmad csak még tovább fokozódik, mert amire úgy vártál, az megvalósulni látszik. Ám éppen azzal ronthatod el a hatást, ha túlságosan bízol a dolgodban. Vigyázz, az Uránusz óvatosságra int!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kissé zaklatott ez a nap, a Hold és az Uránusz együttállása meglepő eseményeket, nagy megérzéseket, sugallatokat jelez. Ne kapkodj, hanem lépj egyet hátra, és figyelj. Ma képes vagy olvasni a sorok közt!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold és az Uránusz együttállása furcsa napot jelez. Izgatott lehetsz, az események gyorsak, de ha képes vagy lenyugodni, és nem kapkodni, akkor ráébredhetsz, hogy a megérzéseid most hihetetlenül erősek. Csak nehéz meghallani őket a zajban...
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma van egy halvány kis esély arra, hogy a családodban rendeződjenek eddig rendezhetetlennek tartott ügyes-bajos dolgok. Annál hatékonyabb lehetsz, minél kevésbé kerítesz ennek nagy jelentőséget.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Bármennyire nagy is benned a küzdőszellem, be kell látnod, hogy valamiben veszítettél. Ám sohase feledd el, hogy ahol egy ajtó bezárul, ott biztosan kitárul egy másik. Csak bíznod kell a sorsodban, és akkor meglelheted, nagyon közel!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma irányt adhatsz a saját jövődnek, mert a Merkúr már előre halad, és segít kijelölni az utat, hogy merre haladj, és eldöntheted, hogy mit akarsz. Ez kitűnő startot jelez erre a hétre is.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Van valaki a környezetedben, aki a mai napon egyértelműen a tudtodra adja, hogy túl kellene lépnetek a barátságon. A kapcsolat sorsáról te dönthetsz. De bármit is válassz, légy határozott és őszinte!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold és az Uránusz kissé ellentmondásos hatást kelt. Egyrészt felerősödik az intuíciód, ettől hatékony lehetnél, másrészt viszont folyton belerángatnak valamibe, ami nem is a te dolgod, így nem tudsz a saját feladataidra koncentrálni.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Jól is elsülhet a mai nap, de csak ha nem hagyod, hogy mások folyton megzavarjanak. Merthogy az Uránusz épp ezeket a váratlan eseményeket, furcsaságokat jelzi, és a Hold is segítségére lesz a bizonytalanság fenntartásában.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha ma munkába kell menned, akkor minden bizonnyal kétszeres erővel kell helyt állnod, vagy meg kell védened a saját érdekeidet. Az irigyeid kikezdhetik a jó híredet! A pletykáknak úgy veheted elejét, ha saját magad terjeszted az ellenkezőjét.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Szereted a környezetedet apró ajándékokkal elhalmozni. A barátaid otthonai a te apróságaiddal vannak tele. Ma végre visszakaphatsz valamit a sok kedvességből. Méghozzá sokkal nagyobbat kapsz, mint amit te valaha is adtál.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: